Paris, dag 4

20150716_202920Dag fyra i Paris så gick vi bort till Bastille för att uppleva marknaden. Åh så mycket gott! Vi köpte två olika ostar, jordgubbar, aprikoser, tomater och givetvis nybakad baguette och åt det som lunch i trappan vid Bastille. Så gott! Så värt! Och framförallt, det är så billigt jämfört med priserna i matbutikerna. Varför har vi inte sådant mer här?

I och med att detta var vår sista dag var vi ganska trött i benen och valde därför att mest gå runt och se mycket runtom i de områden vi inte hade gått tidigare, där det inte finns så mycket turist-saker.

På kvällen så letade jag upp en pizzeria som låg topp 16 på TripAdvisor, vi gick dit. Alltså. DEN pizzan. Värt!

Annat som vi åt var även hamburgare, musslor, anklever(mest Andrée), sallader och såklart baguetter i MASSOR! Alla bagerier man går förbi, det luktar så gott. Någon dag ska jag öppna ett eget bageri. PUNKT.

Detta var vår sista kväll då vi skulle resa hem dagen efter. Denna resa har gett mersmak. Vi har både hunnit med att göra hembakat bröd, sätta surdeg och även baka croissanter.

 

2 thoughts on “Paris, dag 4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *