Skaldjurspasta

20150805_184346

 

Idag cyklade jag och Andrée en sväng på stan, på vägen pratade vi om vad vi skulle äta för middag. Jag som aldrig har besökt Feskekörka(pinsamt, jag vet) och var sugen på skaldjur så valde vi att åka dit. Där köpte vi ett nät med blåmusslor, 2 hg räkor och 4 kräftor. På vägen hem köpte vi färsk pasta och baguette.

Alltså, titta på den där skärbrädan! Att mat kan vara så himla enkelt och SÅ gott?! Och det bästa var att vi använde VÅR egna chili till maten. SÅ mycket roligare att laga mat då.

20150805_192831Fräs lök, vitlök, chili och färska kryddor i en kastrull, häll på vin och släng in musslorna, sätt på locket och låt musslorna kokas i ånga. När de har öppnats sig(efter några minuter) så är de klara. Under tiden så kan du koka upp vatten till pastan som endast ska koka i 2-3 minuter. Be någon annan skala räkorna och kräftorna under tiden.

Skär upp citron och baguette.

Blanda.

Ät.

Njut.

Ta mer.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *