Hejdå Shanghai

20160507_192703

Sedan åkte jag hem 🙁

Marw och jag hade en avslutningsmiddag där vi först tänkte äta mat på ett rekommenderat ställe. Vi kommer dit och får en lapp(som man får när man väntar i kö), vi hade 82. Det var sjukt mycket folk där så jag frågade dem vilket nummer det var på just nu.

”26”

Vi gick till ett annat ställe.

Vi valde ett ställe som hade mycket folk men hade ändå plats för oss då jag valde dadlar och nötter(sjukt konstig smak, dadlarna måste varit überfärska?! samt inoljade i honung eller något annat sött) och fruktsallad(på bilden var det banan och vattenmelon. In kom den översta tallriken…. frukten var blandad med en söt yoghurt). Till sist en maträtt med ångkokta revbensspjäll, majskolv och ris. SJUKT JÄVLA GOTT. En bra avslut på en bra resa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *