Vi stack till Alicante med Kentor!

Jag är med ireserådet och har arrangerat denna resa tillsammans med tre andra kollegor där vi planerade in aktiviteter och konferens för vårt företag. Dag ett så deltog jag i en Tapas-workshop. Här håller jag i två potatisar som skulle bli en Fritata(fyhelvete vad god den var!).

Här står jag och blandar tre varianter av Sangria. Nu vet jag vad som är godast att blanda i!!

De andra grupperna deltog i antingen en stadsguide på Segway, Beach Games eller Gastronamisk promenad.

På morgonen hade jag arrangerad morgonjogg för de som ville. Vi var ett gäng på 8 personer som stack iväg! Det var så varmt att på vägen tillbaka så hoppade vi i havet och badade. Så sjukt skönt och varmt. Helt underbart. Därefter smakade frukosten så gott och magiskt. Det kan vara bland de bästa hotellfrukostar jag har varit med om!

Dag två hade vi annordnat Canyon Adventure! Här byter vi om till våtdräkter, som satt snortajt. Därav min kämpar-min.

Men så häftigt det var! Vi fick klättra, fira ner oss, hoppa från klippor och plocka färska fikon från träd i fyra timmar.

Här är vi klara med dagens äventyr och påväg tillbaka.

Det sista vi fick göra var att fira ner oss här i ett vattenfall på x antal meter. Det kanske ser avslappnat ut men jag var så skakig och rädd att jag spänner hela mig. Men lyckades överkomma det!

Sista vyn innan hemfärd. En perfekt resa. Så jävla god mat och så himla gött gäng!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *