Mina tärnor-träff

I helgen var det tredje gången som mina tärnor kom över på en övernattning inför kommande bröllopet.

För den som inte vet så ska jag gifta mig i sommar! Mina utvalda tärnor är från olika tider i mitt liv och därmed inte känner varandra så bra då jag kom på lösningen; vi anordnar ett antal träffar innan det är dags för att planera och förbereda inför den stora dagen. Då tjejerna ska sova över hos mig dagen innan bröllopet och hjälpa varandra att göra oss i ordning.

Första gången testade vi en champagne, ansiktsmask, bastu med öl, smink, kollade ut klänning till tärnorna som beställdes till nästa träff, frisyr, frukost(nybakat surdegsbröd) och kvällsmat(Tapas med bacondadlar, brieost med äppelchutney, oliver, hummus, kex och bröd, sötpotatis och sojamarinerad sachimi).
Lärdom: Basta inte! Man blir trött. Tvätta inte håret samma morgon.

Andra gången testade vi en ny champagne, nagellack, frisyr, kvällsmat(färska vårrullar), vi testade tärnklänningarna, vi åkte och tog ett glas på Post och åt även frukost på ett café.
Lärdom: Frukost är mysigast i hemmamiljö, gå inte ut och ta ett glas dagen innan.

Denna gång testade vi en ny champagne som har varit den godaste hittills!(därav bild!), vi åkte till en skräddare som nålade upp alla våra klänningar inför sömarbete, kollade ut skor till tärnorna, köpte väska till mig, nagellack, frisyr, kvällsmat(hemmagjord pasta), efter maten gick vi på ”AW” och frukost.
Lärdom: Frukost på balkongen är guld värt!

Nu är det en träff kvar innan det är dags att göra det på riktigt. Den gången ska vi åka och testa klänningarna och eventuellt göra en sista justering innan dagen D. Planera vem som ska göra vad under själva bröllopet(uppställning i kyrkan, förväntningar etc).

Detta kan vara bland de bästa idéerna jag har haft och har haft så jäkla kul dessa träffar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *