Fröken Falkman, vår bröllopsfotograf

Vi har bokat Fröken Falkman som bröllopsfotograf inför vårt bröllop. Vi träffades för att provfotograferas för att delvis få känna på att stå framför kameran och även diskutera fram vilka typ av bilder vi önskar och upplägg under själva bröllopet. Sedan skickade Amanda resultatet till oss och vi tappade hakan. Herregud vilka fina bilder! De är helt magiska! Jag har nog aldrig känt mig så snygg innan. Se och häpna här nedan!!

En av mina favoriter, för vi ser så himla kära ut. Vilket vi också är(!). Så fint att få det fångat på bild.


Det känns så himla rätt och nu väntar vi med glädje att få uppleva vår dag och med en betryggande känsla få veta att det kommer att bli magiska bilder från den dagen också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *