Surdegsbröd och tankar kring framtiden med AVE kultur

Nu har det stått lite stilla här hos oss på AVE kultur. Vi har bakat mycket bröd till jul, sedan har vi varit iväg på resor för besöka vänner och familjer. Nu är vi äntligen tillbaka på öjn och har bakat hela fyra gånger(!). Surdeg, du är fanimej bäst. Andrée har även provbakat att göra tortillas på surdeg, succé! Även vetebullar(snart är det ju dags för den fetaste dagen på året!). Liksom kanelbullar och knäckebröd. Nu senast gjorde han även hemgjord cheesecake med hemgjord mördegskaka som han smulade ner och blandade ihop med smör, hemgjord färskost och en citrusgelé ovanpå.

Men även om det har varit stilla i de sociala kanalerna och på brödfonten så har vi tänkt väldigt mycket. Tänkt igenom olika tillvägagångssätt, vad vi vill göra, vad vi önskar att få göra, vad är möjligt och inte. Vi har känt efter när vi var i Göteborg om det är där vi vill vara eller inte. Vi har diskuterat mycket, med även våra vänner och familjer. Det är viktigt att få vinklar på olika synsätt, samtidigt som man vill drömma men också vara realistisk. Svårt. Men vi har nu i alla fall en plan. Den tror vi starkt på!

One thought on “Surdegsbröd och tankar kring framtiden med AVE kultur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *