Flytta i en stad som inte är sin hemstad

Nu har vi flyttat på Gotland, inte TILL utan PÅ Gotland. Vi har flyttat från det hus vi har hyrt i 9,5 månad och flyttat till en lägenhet i Gråbo. Flyttat från landet till stan. Flyttat från möblerad till omöblerad. Det räckte med två bilfärder. En med bara blommor och en till för resten. Förstår ni då hur lite saker vi har? Hur det ekar i lägenheten?

Tack och lov finns det snälla människor som kan bidra med sängar, stolar, soffa och idag fick vi till och med tag på en TV! Så nu är sommaren räddad! Vi kan kolla på VM hemma i soffan i vår lilla lägenhet vi ska bo i för två månader.

Denna humla hittade vi i huset när vi städade ut det(vilket tog endast 2 h att flytta och städa, vilket bra team jag och Andrée är!), som var död. Men den ser ändå så levande ut?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *