Tältomgång 2

Vi har köpt tält! Vi önskade oss bidrag till tält när vi fyllde år och så fort vi kom hem till Göteborg igen så köpte vi tält, liggunderlag, sovsäck och stormkök!

Vårt första försök blev inte så bra; det regnade under hela vistelsen fram tills vi packade ihop och skulle åka hem igen. Då sprack det upp.

Men denna gång så var det fint väder hela tiden!

Även Chanel tyckte om det, hon fick gå lös hela tiden och höll sig till oss jämt. Det kändes tryggt från bådas håll.

Vi gjorde upp en brasa vid skymning för att kunna grilla vår kvällsmat; körv. Vi hade även förkokat potatis, rå broccoli med oss som vi stekte på. Väldigt gott! Dessutom varsin öl som vi hade lagt i sjön för att hålla dem kalla.

Extremt mysigt att bara ha en hund i knät och endast ha brasan som ljus, värme och ljud omkring sig. Så fort brasan slocknade blev det väldigt mörkt. Då fanns det inte så mycket mer att göra så vi gick och la oss klockan 20.00, vilket Andrée tyckte var alldeles för tidigt. Men ändå somnade man snabbt!

Sedan vaknade man och tyckte att det hade ljusnat lite, kände sig relativt utsövd och ganska öm i kroppen. Vi kollade på klockan; 23.30. VATUSAN?! Då var det bara att försöka somna om…. haha.

Nu längtar vi till våren igen så att vi kan tälta(!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *