VI HAR KÖPT HUS!

Den största nyheten sen vi kom hem igen är att vi har köpt ett hus(!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Helt sjukt. Till huset tillhör det ett gårdsbageri. Vi ska alltså öppna ett bageri, HUR sjukt är inte det?! Hur ofta nämnde jag inte det under sommaren till gästerna på jobbet att vi ville öppna ett bageri? Då var det verkligen mest önsketänkande men nu ska det faktiskt att ske. Det är så sjukt att jag har svårt att förstå det.

Inte nog med att vi har fått köpa ett fantastiskt fint hus, utan vi har även fått så mycket uppmärksamhet kring detta!

Vi har fått varit lucka nr 19 i julklappskalendern från Lev din dröm, se gärna deras hemsida och videon för lucka nr 19. Gärna de andra luckorna också då det är andra småföretagare på landsbygden som lever sin dröm. Ett grymt arbete från Falkenbergs kommun, tack Karin och Jennfier!

Framför bageriet. Byggd av handgjorda tegelstenar från Skåne från 1900-talet. Vackert!
Kan ej

Vi har fått varit med i Hallands Nyheter, där de ville skriva ett reportage om att vi kommer att ta över bageriet och driva det vidare. TACK!

Ja. Nu längtar vi bara till den 4 april då vi ska få nycklarna och sedan till helgen flytta. WOHO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *