Bring me the Horizon

Igår var Dan och jag på konsert.
Det var en biljett/spelning vi hade bokat för länge sedan. Då var det kl 19.00 på Sticky Fingers.
Vi upptäckte igår att det har blivit stora förändringar, det ska vara två förband: Herbrightskies och Adept. 2 grymma band som visserligen inte kör lika ”hårt” som Bring me the horizon, men det var riktigt bra. Det tråkiga var att det är såklart 13-års gräns. Det är lite jobbigt för oss som faktiskt är över 18 år och vill gå på konserter. Det känns som vi blir inspärrade på något vis om man vill ta en öl till konserten, vilket givetvis vi tog igår.


Två taggade Bring-me-the-horizare. (Vi utsåg en riktigt bring-me-the-horizare)

Vi fick några riktigt bra bilder. Jag tog med min nya kamera med villkoren att vi inte står längst fram.

Den optimala spelningsbilden. Men ändå grymt med alla färger.


Det är alltid så många olika färger som visas under en spelning med alla färg-lampor.
Att fånga en bild med varje färg, det är nog en ganska svårt uppdrag. Iallafall om man vill även se något utav spelningen.

Som jag även kan tala om var riktigt bra. Det är ett sådant skönt gung i dessa genrer, man kan inte låta bli att gunga med. Synd att de inte speladeRAWWWR, det är den låt jag gillar bäst!
Jag får väl skylla mig själv som inte har lyssnat så mycket på den nya skivan, men som bevisade igår att den är riktigt bra! Det var 2 grymma ögonblick, ett när hela publiken sjunger ett stycke ur en utav de nya låtarna om och om igen, ungefär som en ramsa under en fotbollsmatch. Som sedan resulterade att BMTH körde den låten, d.v.s de sjung med publiken och körde igång låten! Det andra upplevelsen var i slutet, när Oliver(sångare) ber publiken komma upp på scen. Jag tror ingen förstod att han menade allvar först eftesom ingen reagerade. Men sedan började det med en kille som klättare upp på scenen, man gick se hans lycka när han stod där själv armen om Oliver med resten av bandet bakom sig. DÅ förstod resten, så det började ösa oupp folk på scenen, tills slut försvann bandet och det var bara fans/publik kvar på scenen. Det var ganska häftigt, just för att det är så ovanligt.

Fick dock ingen bra bild på alla människorna.

Så nu ser jag fram emot December då jag ska få se In Flames, Killswitch Engage m.fl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *