cykel i italien 388

Vår sista destination. Pisa. Även om det kanske inte är helt sant då vi valde att cykla ut till kusten och spendera en natt vid stranden i Tirreno. Samt att vi valde att åka tåg över dagen till Livorno.

Pisa var faktiskt en besvikelse. Det fanns det lutande tornet och inget mer. Det var över på 5 minuter. Men samtidigt kan jag inte sluta tänka att vi har blivit lite mättade på italienska städer att de måste verkligen utmärka sig för att vi ska lägga manken till. Trots allt så har vi nu varit i Italien i tre veckor, då hinner man se ett och annat.

cykel i italien 407

Men här har vi det lutande tornet. Tornet som har gjort sin arkitekt känd, av dumhet. Redan när de byggde tornet började det luta vid tredje våningen, att man ens fortsätter att bygga?

I Pisa hade vi som mål att försöka sälja våra cyklar då det kostade en hel del att få med sig dem hem, även om det var ett alternativ. Vi hittade en cykelbutik som kunde tänka sig att köpa dem för 100 euro, men sa att de var värda minst 200 euro. Vi la ned två timmar på att försöka hitta en student som kunde tänka sig att köpa cyklarna eller åtminstone en av dem. Men utan resultat.

Vi hittade en annan cykelbutik som kunde tänka sig att köpa dem för 120 euro. Sålda.

cykel i italien 403

cykel i italien 409

Jag och fejk-Enzio tackar för oss!

(Anledningen till att jag håller armarna på detta vis var för det VAR SÅ JÄVLA VARMT!!! Förstod inte hur Enzio klarade av med denna kostym.)

2 thoughts on “Pisa

    1. Vad roligt att du har tagit dig den tiden! 🙂 Haha det var det verkligen, många bra och annorlunda minnen finns det från resan. Man får uppleva så mycket mer om man reser mellan städerna och inte bara flyger!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *