Överraskningspresent till Andrée. Linkin Park

Andrée fyllde 30 år den 8 september och jag har sen sommaren(dvs i 2 månaders tid) planerat hans present från mig. En resa. En konsert. Att jag ens har lyckats hålla det hemligt är nog rekord för mig!

Jag bad Andrée se till att han var ledig utvalda datum. Därefter har han inte fått veta något. Jag har bett han gissa(som han lyckades först tro att vi skulle till Helsinki för att se Linkin Park, sedan att vi skulle till London, sedan skulle vi vandra, sedan önskade han att vi skulle till Rom och se Linkin Park), men han hade sjukt svårt att gissa. Jag gav små ledtrådar om att vi skulle åka och vandra så att han skulle bli totalt lurad. När det närmade sig så frågade jag om jag fick packa hans väska, vilket jag fick. Veckan innan så fick han reda på att vi skulle flyga åtminstone.

Dagen innan vi skulle åka så jobbade han så jag hade all tid i världen att förbereda väskan, resan och allt därtill så att jag fick med mig allt. Sedan var det dags. Kikki skjutsar oss till flygplatsen. Vi står nu på Landvetter och jag har redan checkat in oss. Så vi går mot säkerhetskontrollen, det var då Andrée fick reda på att vi ska åka flyg utomlands då vi gick mot utrikes.

Vi går igenom säkerhetskontrollen och sätter oss för att äta frukost, då han får sitt paket.

Han öppnar en reseguide om Rom, då han fattar allt. Vi ska iväg till landet han aldrig har besökt och även se hans favoritband för tredje gången, första gången för mig och första gången tillsammans! Hans reaktion: ”Nej, sluta. Nej, det kan inte vara sant. Du är fan galen”. Jag är gärna galen!

Så, kl 12 är vi i Rom och checkar in på hotellet. Äter en sjukt god pizza. Åker till Capannelle och får se först förbandet Simple Plan.
20150906_203739

Häftigt att få se de man lyssnade frekvent på när man gick i högstadiet. 20150906_203731

Det var 40.000 i publiken, men det märktes inte då scenen stod i en sluttning så att man såg scenen sjukt bra och ljuder var magiskt!
20150906_203749

  Två sjukt peppade människor som dricker varsin öl! (OBS! Kvinnan i bakgrunden.)20150906_231011

 Sedan händer det.
De kommer in på scenen och river loss med Papercut.

Nästa hit. Låt efter låt. SÅ JÄVLA BRA. Jag som trodde att det bästa ögonblicket skulle vara när de spelade min favoritlåt hade så fel. Det var när de spelade Iridescent, så vacker. Det blev för mycket så jag grät. Vänder mig om och ser en sjukt glad och lycklig Andrée. Då blir jag ännu mer glad och berörd.

20150907_000002

Se lyckan i våra ögon.
Tack Linkin Park för en av de bästa konserterna jag har varit med om. Det var en enda lång magisk konsert.

Tack Andrée för du har berikat mitt liv med detta band, tack.

One thought on “Överraskningspresent till Andrée. Linkin Park

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *