Yakinikufärs med korianderguacce

20160401_190208

Alltså himmel. Detta rekommenderar jag när du vill lyxa till det med dig själv och laga en sjukt god mat och dricka gott vin.

Jag gick förbi systemet och köpte med en flaska rött. Sedan till ICA och handlade en hel del råvaror för att kunna laga denna mat;20160401_201106

Yakinikufärs, typ en asiatisk tacos(?). Går ej att förklara. MEN du måste testa och smaka! Jag lånade receptet härifrån, och modifierade om det lite beroende på vad jag hade hemma(OBS! Tog ej 6 st vitlöksklyftor, kändes för många).

Jag gjorde en korianderguacco till istället för dressing. Då jag bara mosade avokado, en kruka koriander, salt, peppar och chili. Detta serverades i spetskål(egentligen ska det vara hjärtsallad) och därmed blev det glutenfritt! Dessutom innehåller det inga mejerier heller och därmed laktosfritt. HIMMEL. Nu kan alla laga det. Byt ut färs mot den färs du föredrar.

Det är så gott att jag funderar på att göra det ikväll. För att fira att jag mår bra och att jag ska spendera tid med mig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *