Napoli, Naples, Neapel

Hello Italy, we meet again!

Andrée och jag är på smekmånad?! I Italien, i Neapel. Eller Naples. Eller Napoli. Kärt barn har många namn, men denna resa ska INTE förknippas med Nepal som ett antal personer har gjort.

Åh gud vad det var skönt att komma iväg på resa. Få känna värme(läs: 34 grader varmt), få äta Gelato, äta god mat, bo på hotell och äta god frukost, slippa förbereda, slippa laga mat, slippa planera, slippa ställa klockan, slippa städa. Att. Bara. Få. Vara.

Efter bröllopet, som var HELT fantastiskt, så var det extremt skönt att få komma bort och få landa. De tre – fyra första dagarna pratade vi nästan om inget annat än bröllopet ändå. Vi gick igenom alla scenarion, skrattade och grät åt minnen, repeterade vad folk hade sagt eller berättat, lyssnat på våra låtar och fnissat om och om igen när vi kommer på att vi faktiskt har gift oss. Underbar känsla!

Alltså, vi fick en sådan chock när vi såg vårt hotellrum. Fine, jag hade bokat en juniorsvit av något slag. MEN DEN TERRASSEN?! Större än vårt vardagsrum?

Se det vänstra hotellet, 10:e våningen(läs: högst upp) är uppdelat i tre etager, den längst till vänster är våran.
Observera även att det inte bodde några i de andra två. Notera även att i det högra hotellet bodde Diego Maradona två nätter. Hans fan stod utanför och sjöng sånger, ramsor och applåderade om vartannat. Observera 2; Diego Maradona bodde i ett rum två våningar under oss 😉

Första dagen gjorde vi en nitlott; vi råkade beställa en friterad pizza utan att veta om det?! Då var förväntningarna någon helt annanstans. Mistake. Men på kvällen gick till Mondo som var god! Men rummet man satt och åt i får man helst åtgärda. Stelt och kalt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *