Napoli

Vi valde denna dag att gå åt andra hållet. Efter en timma nådde vi Elena Beach men gick tillbaka igen. Här var det ingen fart eller liv. Vi började bli hungriga då Andrée fick en idé att vi skulle gå till den kända pizzerian L’antica Pizzeria ”Da Michele” som är med i filmen Eat, Pray, Love med Julia Roberts. Sagt och gjort. Vi hade då varit ute och gått i tre timmar och kommer fram till detta;

KÖ. Vi fick nummer 75 och hade ingen aning om vilket nummer det var på. Efter ett tag frågade vi och då var de på nummer 45. Efter en timmes väntan fick vi äntligen bord.

Margarita or Marinara?

Beer or Water?

Vi fick sitta på platsstolar i ett trångt utrymme. Vi fick platsmuggar och delade på en öl och en flaska vatten. Varsin Margarita. OCH SOM VI NJÖT! Det var värt att vänta varenda sekund av den där pizzan. Fyfan vad god den var. Djupet i tomatsåsen, eftersmaken och det lilla söta i mozzarellan. Basilikan hade en så enorm smak. Degen?! Den var tunn, mjuk OCH krispig och perfekt bakad. Nu kommer jag aldrig kunna äta pizza i Sverige igen. Tusan också.

Utsikt från vår balkong.

One thought on “Napoli

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *