Måndag den 17 juli, mitt i sommaren

Follow my blog with Bloglovin

När vi hade familjen på besök i lördags, så beslutade vi att vi skulle åka till stranden denna måndag. Men vädret var inte med oss så vi bestämde att vi åker och plockar svamp istället! 😀 Malin bakade kardemummabullar, goda som tusan!

Sedan gjorde jag svartvinbärssaft då det är säsong för det just nu. Plockade en liter vinbär på bara 10 minuter; MASSOR! Denna flaska håller i åratal så länge den inte öppnas. Det är ganska häftigt? De bär som jag silade bort fick bli en paj som vi tog med till våra andra vänner; Micke och Chanelle.

När man får rester av en pizza-uppsättning är det bästa att göra pasta! Vi satte pasta-degen redan i fredags faktiskt. Vi visste att det skulle bli till övers och en pasta-deg blir bara bättre om den får ligga någon dag.
Alltså; Hemmagjord pasta med tomatsås, mozzarella, prosciutto, basilika och så lite svartpeppar och riven parmesan. HIMMELRIKET.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *